Skip to content

Bibs sutter: det rette valg til din baby

Et lille barn i form af en baby kan jo ikke foretage så mange valg, og selv hvis de kunne, så tænker de ikke langsigtet og kan ikke overskue konsekvenserne af deres valg.

Derfor er børn også så skønne, fordi de er så umiddelbare, men det er dog ikke altid til deres fordel.

Især små babyer vil gerne sutte på ting som erstatning for moderens bryst, når det ikke er der, og så duer det jo ikke, at man sutter efter dyrene i hjemmet, på en stikkontakt eller fars værktøj.

Derfor har mennesker brugt sutter som erstatning for mors bryst i rigtig mange år, og den tradition ser ikke ud til at ændre sig.

Netop tradition er også det udslagsgivende ved at bruge Bibs Sutter, som især har været danskernes foretrukne valg, når der skulle vælges sutter til deres børn.

Faktisk har denne tradition stået på i nu mere end et halvt århundrede.

Og det er jo ikke fordi, man er fasttømret i nogle gamle opfattelser, eller fordi man lader mange sutter gå i arv, men det er fordi, at disse sutter af dette mærke er nogle, der har forstået at følge både med tiden og tilpasse deres produkter, så børnene også ville vælge dem, hvis de blev sat overfor valget.

Barnet skal jo føle sig trygt ved at sutte på en sut, når mor ikke er der, så sutten skal være så naturtro som muligt, og det har Bibs altid gået efter at sørge for og derfor valgt materialer og formningsmetoder, der passer dertil.

Men valget af materialer er heller ikke tilfældigt, for materialerne skal også være nogle, som er sunde for barnet at sutte på i lang tid, så derfor er der ingen skadelige kemikalier i disse sutter fra Bibs.

Du kan trygt lade dit barn sutte på Bibs sutter hele dagen lang!