Skip to content

Køb brug Ford for at køre ræs derhjemme

At anskaffe sig sådan en Ford er et rigtig godt køretøj til at dyrke racerløb derhjemme, så hvis du har mulighed for at købe sådan en Ford ved lejlighed af den rette art med tanke på at køre private racerløb, så er det bare med at holde øje.

Man kan nemlig være heldig at falde over forskellige annoncer på nettet med Ford-biler, der løbende bliver udskiftet, så der altid er nogle nye og spændende tilbud at komme efter, hvor man så kan omdanne og ombygge den Ford til at køre racerløb derhjemme.

Her mener vi ikke til professionelle racerløb, da den slags kræver speciale, dyrt udstyr og meget træning, for at man kan komme til at deltage i det officielle løb, og det er ikke bare noget, man kommer med i fra den ene dag til den anden – og det stiller store krav til bilen.

Men faktisk foreskriver reglerne, at hvis du har dit eget aflukkede område, som ikke er forbundet med anden offentlig trafik, så kan du faktisk køre rundt, som gjaldt trafikloven ikke.

For eksempel kan du have et mark-areal, hvor du drøner rundt med ATV’er for både fornøjelsens skyld, men også for at komme omkring på din grund.

Hvis du så helt afskærmer den grund fra din indkørsel ved for eksempel en afspærring eller et hegn, så har du faktisk din egen racerbane, du kan bygge og køre rundt med Ford-biler og andre biler på.

Her er der – officielt – ikke samme krav til sikkerhed, kørsel og videre, som det gælder ved anden trafik, men selvfølgelig skal du jo holde øje med, at du laver banen og fine Ford-biler eller andre helt forsvarlige, og der er tjek på sikkerhedsustyret, inden du/I giver jer i kast med at drøne omkring på en privat grund.

Sikkerheden skal altid være i top, men ellers er det bare med at have det sjovt med det!