Skip to content

Kvit smøgerne – prøv en e cigaret

Skal din grimme afhængighed af cigaretter skiftes ud med sundere og mere tiltalende vaner? Så kan du overveje at bruge en smart e cigaret som overgang fra de ildelugtende smøger og til en røgfri tilværelse. Det kan nemlig være rigtig svært for inkarnerede rygere at kvitte de usunde cigaretter.

Selv om der findes mange nikotin holdige produkter på markedet – for eksempel tyggegummi, plastre, piller og mundspray – er det stadig op ad bakke at omme ud af vanen. Især når det handler om den mentale afhængighed af røgen. Denne har nemlig ikke så meget at gøre med cigarettens indholds stoffer, som den hidrører fra trangen til at nuppe en smøg efter maden eller sammen med kollegerne i pausen – eller, ikke mindst, få et lille frirum sammen med de andre rygere ved festlige og sociale begivenheder.

Læg smøgerne på hylden – brug en e cigaret

Hvis du hører til dem, som har nemt ved at kvitte den fysiske nikotin afhængighed, men straks har sværere ved at lægge ”suttekluden” fra dig – så kan du prøve med en e cigaret i stedet for de konventionelle rygestop produkter. Med en e cigaret vil du stadig kunne festryge, eller nappe en rygepause på jobbet.

Du slipper til gengæld for at stinke af røg, få dårlig ånde, og du inhalerer ikke skadelige røg partikler. En e cigaret frigiver kun damp ved aktivering – det vil sige, når du suger på den. Dampen kan indeholde lidt eller meget nikotin, alt efter dosering. Og så kan du selv bestemme duft, smag og aroma på den damp, du skal inhalere. Så uanset om du er til autentisk tobaks duft, eller din damp skal dufte af hindbærsnitter, kan du finde en variant, som passer til dig.

Hos esug kan du finde såvel e cigaret starter packs som supplerende batterier, e juice og tanke til din e cigaret.