Skip to content

Lær alt om Excel og dens muligheder

Du kender helt sikkert følelsen af store Excelark. Store, uoverskuelige Excel ark er enhver kontormedarbejders mareridt, hvis der ikke er ordentlig formatering og system i arket. Teknikaliteter og funktioner, der ikke virker er grunden til mange missede deadlines og mange spildte og frustrerende timer.

Det kan derfor være utroligt givende, både som enkelt person eller som virksomhed at booke et af 4d.dk’s kurser i Excel. På kurserne kan du lærer alt om de grundlæggende funktioner ved Excel til en lang række udvidelser og funktioner, som hører den professionelle og Excel-vante til.

Med Excel grundlæggende får du en basis introduktion til mulighederne og funktionerne, du bliver givet i Excel, mens du med Excel avanceret har mulighed for at bygge ovenpå din gode bund af viden.

Tag kurset VBA Programmering og lær’ hvordan du nemmest og mest organiseret får behandlet og får et overblik over dine data. Kombiner det med kurset om Dashboards, hvor du får metoder til grafisk opsætning af alle dine data og dine analyser, så de er nemme og lækre at overskue og præsentere. Dette kursus kan yderligere kombineres med kurset om Diagrammer. Her får du en introduktion til de forskellige former for diagrammer, og hvordan de bruges bedst. Du lærer at formatere og anvende dine diagrammer i dine analyser af dine data.

Er du en international virksomhed har du mulighed for at tage en lang række af kurserne på engelsk, så alle kan følge med. Booker du en workshop med 4d.dk kommer fokus også til at ligge på at implementere alle de nye teknikker og funktioner i den praktiske løsning af din virksomheds udfordringer: to fluer med ét smæk.

Så der er ingen grund til at kløjes i teknikken længere. Sæt dig ned og bestil et kursus i Excels verden med 4d.dk allerede i dag. Tag alle dine kollegaer med og få udvidet din tekniske verden.   

Se alle 4d.dk’s kurser lige her: https://www.4d.dk/kurser/office/excel