Skip to content

Smukt og jævnt trægulv med en professionel gulvafslibning i Kolding

Huse og lejligheder af ældre dato, som står 100% intakte og velholdte, betegnes ofte som liebhaver boliger. Denne type boliger er i høj kurs, og sælges ofte til priser, som ligger langt over de generelle priser i området – simpelt hen på grund af boligens iboende herligheds værdi. En del af denne værdi består i, at de enkelte dele af boligen er intakte og i superb stand.

Dette gælder således også det originale trægulv, som ofte ses i visse typer huse og lejligheder fra det forrige århundrede. I tidligere tider var trægulve standard ved opførelse af boliger, men er siden hen blevet erstattet med gulve fremstillet af billigere materialer – for eksempel linoleum, klik parket af syntetisk laminat, eller cement og beton. Disse gulvbelægnings typer er ganske vist billigere, mere slidstærke og knap så krævende i forhold til rengøring og vedligehold. Men de har ikke trægulvets charme og stil. Og derfor bør du, såfremt du er i besiddelse af en bolig med et originalt trægulv – sørge for, at træværket forbliver velholdt og sundt.

Trægulvet – et økonomisk aktiv for din bolig

Din bolig kan nemlig vinde meget ved et salg, hvis trægulvet er intakt – også selv om der ikke er tale om decideret liebhaveri. Dit trægulv vil altid trække op ved en ejendomsmæglers eller potentiel købers bedømmelse, hvis det er velbevaret, og fremstår sundt og levende. Er dit trægulv der imod præget af mange års slid, bør du overveje at få det frisket op forud for fremvisninger og åbent hus arrangementer. Det kan nemlig godt betale sig – hvis dit trægulv gør et godt førstehånds indtryk, vil en køber vurdere din bolig som værende mere værd.

Professionel gulvafslibning – en god investering

Det er oplagt at kontakte dit lokale gulvfirma for et tilbud på en gulvafslibning. Med en grundig gulvafslibning kan dit gamle trægulv blive som nyt igen – læs mere på https://gkservice.dk/gulvafslibning-kolding/