Skip to content

Stærk og effektiv SEO i 2018

I gamle dage var SEO noget med at fylde så mange keywords ind i brødteksten på sin website som overhovedet muligt, og dermed prøve at ”snyde” søgemaskinerne til at putte links til ens egen website eller webshop øverst i søgeresultaterne. Der blev brugt mange tricks, som for eksempel ”usynlig” tekst (tekst med samme farve som baggrundsfarven), billedtekst gemt i billeder på 1×1 pixel, ”usynlige” links og mange andre numre. Nu om stunder har søgemaskinerne dog regnet den ud. Googles algoritmer er mere avancerede end nogen sinde, og de andre større søgemaskiner – Bing og Yahoo – følger godt med.

SEO i 2018 – en kompleks historie

I disse dage er SEO en ren videnskab. De færreste kan regne Googles algoritmer ud – men et professionelt SEO firma kan, på baggrund af erfaringer og målinger, få meget præcise indikationer for, hvad der virker – og ikke virker – inden for SEO i 2018. Det bliver mere og mere vanskeligt at føre søgemaskinerne bag lyet. Og på en måde er det meget godt – en søgemaskine, som præsenterer det mest relevante produkt for sine brugere, har udført sin opgave til perfektion.

Hvis du ønsker at ligge blandt de top placerede i Googles søgeresultater, kan det anbefales, at du allierer dig med et professionelt SEO firma, som kan hjælpe dig til tops, og give dig stærk SEO i 2018.